Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Laji Purjehdus
Kotipaikka Lohja
Jäseniä 6
Joukkueella ei ole tulevia tapahtumia. Kirjaudu sisään luodaksesi uuden tapahtuman.
Nikolas ilmoittautui in

Leiri peruuntui flunssan vuoksi, mut huomenna treenit jo ok

Antti

LOHJAN PURJEHTIJOIDEN OHJEET KORONAEPIDEMIA-AJAN LAJIHARJOITTELUUN (KEVÄT 2021, päivitetty 24.4.2021)

1. Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Oireisen on hakeuduttava koronavirustestiin ja omaehtoiseen karanteeniin ohjeistuksen mukaisesti.
2. Yli 12-vuotiaat (vuonna 2008 syntyneet ja vanhemmat) käyttävät kasvomaskia harjoittelun ulkopuolella. Kasvomaskin käytössä huomioidaan siihen liittyvät ohjeet.
3. Majan pukuhuoneita, saunaa ja kokoustilaa ei saa käyttää, eli rantaan tullaan ja sieltä lähdetään purjehdusvarustus päällä.
4. Varastoa ja piha-aluetta saa käyttää.
5. WC:n käyttöä harjoitusten yhteydessä tulee välttää, jos mahdollista.
6. Osallistujat pitävät rannassa ja vesillä vähintään kahden (2) metrin etäisyyden muihin henkilöihin.
7. Alku- ja loppupalaverit pidetään ulkona turvavälejä noudattaen.
8. Käsihygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kädet pestään huolellisesti ennen ja jälkeen harrastustoiminnan. Käsidesiä on saatavilla majalla.
9. Harrastustoimintaan kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: osallistujat, ohjaajat ja välttämättömät toimihenkilöt. Ohjaajat ja toimihenkilöt käyttävät kasvomaskia harrastustoiminnan aikana.

Lohjan purjehtijat aloittaa lajiharjoittelun toukokuussa sillä edellytyksellä, että se tapahtuu tämän turvallisuusohjeistuksen puitteissa. Seuraamme tarkasti viranomaisten uusia linjauksia ja muutamme ohjeistusta. Seuran toimihenkilöiden velvollisuus on valvoa turvallisuusohjeiden noudattamista.

Viranomaisohjeistukset:
1) omaehtoinen karanteeni: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/karanteeni-eristys-ja-karanteenia-vastaavat-olosuhteet
2) kasvomaskeista: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille

Lue loput viestit

Yhteyshenkilö: Antti Kiiski, lohjanpurjehtijat.juniori@gmail.com, 040 5925204